КОЛЕДНИ ФОТОСЕСИИ 2023


Жега или не, време е да превключваме на коледна вълна :)

Студиото тази година е в неутрални цветове и като цяло “носи” на всякакъв тип дрехи, но препоръчвам по-меки и пастелни цветове, без ярки шарки или принтове на анимационни герои :) Less is more :)

Декорът е подходящ за семейства и деца над 6 месеца. По-малки бебета са също добре дошли, но снимките ще са предимно с мама/тати, тъй като възможностите за самостоятелни снимки са ограничени.

📍 Цената е 80лв. и включва 8 снимки. След сесията ще получите линк към онлайн галерия с всички направени снимки (доста повече от включените 8 бр.), за да изберете кои да получите. Останалите ще бъдат изтрити.
📍 В случай, че изберете повече от 8 снимки, всяка следваща е с цена 8лв.
📍 Сесиите ще са почти мини, с продължителност до 30 минути – границата на внимание при децата и спокойни нерви при родителите :)
📍 Срок за предаване – до 10 дни след селектиране на снимките за обработка.
📍 Готовите снимки ще получите в линк за изтегляне онлайн.

КАК ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС

  • Изберете дата от календара по-долу.
  • Изберете час
  • Попълнете данните във формата
  • Изпратете – клик на синия бутон Schedule event
  • Ще получите имейл с потвърждение. Моля, проверявайте и спам папките за всеки случай.
  • За въпроси или в случай, че не получите имейл с потвърждение за запазения час, моля пишете ми на фен страницата на Photonya или позвънете на 0888 660 596.


СИТЕН ШРИФТ
В студиото снимаме боси или с донесени от вкъщи предварително почистени обувки.

Няма проблем да преобличате децата, но не препоръчвам повече от едно преобличане, за да не се отнема от времето за снимки и за по-спокойни деца :)
В цената на сесията не са включени снимки на хартия, но има възможност да поръчате допълнително принт на снимки, коледни картички, чаши, магнити или други коледни подаръци.

Моля, бъдете навреме.


Още повече моля – идвайте здрави, снимките винаги могат да почакат :)


Както винаги, нямам търпение да се видим :)